Frictional Games Forum (read-only)

Full Version: Early Access Issue (HELP)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
No, that's the HPL.log. Indeed that's the same. I meant a newer crush dump like the one you linked to here:

http://www.frictionalgames.com/forum/thr...#pid255896
(09-08-2013, 03:57 PM)plutomaniac Wrote: [ -> ]No, that's the HPL.log. Indeed that's the same. I meant a newer crush dump like the one you linked to here:

http://www.frictionalgames.com/forum/thr...#pid255896

Oh my apolgies I'll grab that for ya now

https://docs.google.com/file/d/0Bz2gWupT...sp=sharing
Alright, these programs or their services at least seem to be running at the same time with the game:

Spoiler below!
Malwarebytes' Anti-Malware
AVG 2013
Logitech Webcam
Asus System Control Center
RadeonPro
Creative Audio
Windows Media Player
Google Chrome
Dxtory
Sony Vegas Pro

1) At the launcher try selecting all the different options at Audio tab.
2) Make sure Malwarebytes and AVG real-time scanning is disabled.
3) Dxtory is a video capture program like fraps. Make sure that's closed before running the game just to test.
4) If Asus System control center and RadeonPro are running programs, try closing them.
5) I don't suspect Logitech Webcam, Windows Media Player, Chrome or Vegas Pro to be causing problems but close the last 3 just to be sure.
(09-08-2013, 04:26 PM)plutomaniac Wrote: [ -> ]Alright, these programs or their services at least seem to be running at the same time with the game:

Spoiler below!
Malwarebytes' Anti-Malware
AVG 2013
Logitech Webcam
Asus System Control Center
RadeonPro
Creative Audio
Windows Media Player
Google Chrome
Dxtory
Sony Vegas Pro

1) At the launcher try selecting all the different options at Audio tab.
2) Make sure Malwarebytes and AVG real-time scanning is disabled.
3) Dxtory is a video capture program like fraps. Make sure that's closed before running the game just to test.
4) If Asus System control center and RadeonPro are running programs, try closing them.
5) I don't suspect Logitech Webcam, Windows Media Player, Chrome or Vegas Pro to be causing problems but close the last 3 just to be sure.

I feel bad cause u did all that work I simpily opened the game I wasn't troubleshooting. I'm rendering other videos thats why all this stuff is open. Once I'm done I'll show you what I normally run when it's totally troubleshooting.. SORRY
Oh alright. That's why I asked for a new crash dump. So that I could find the specific leftover programs that could cause this. For now you can only test the first, audio setting. But yes, a new clean crash dump is required when your current work is done. Wink
(09-08-2013, 04:40 PM)plutomaniac Wrote: [ -> ]Oh alright. That's why I asked for a new crash dump. So that I could find the specific leftover programs that could cause this. For now you can only test the first, audio setting. But yes, a new clean crash dump is required when your current work is done. Wink

heres the cleaned vers lol

https://docs.google.com/file/d/0Bz2gWupT...sp=sharing

let me know what I can do, I'll try changing audio outputs now.
Yes, that log was a lot cleaner. Alright, these programs or their services at least seem to be running at the same time with the game now:

Spoiler below!
AVG 2013
Logitech Webcam
Asus System Control Center
RadeonPro
Creative Audio Drivers

1) Make sure you have the latest Sound Card drivers installed.

2) At the launcher try selecting all the different options at Audio tab.

Spoiler below!
At HPL.log it says "Trying to open device 'Generic Software on SPDIF-Out (Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro)'... Success!", I don't think it should be choosing this sound device. Try all of them via the launcher. It might actually be this.
--> Try the game with 1 & 2. If it persists:

3) Make sure AVG real-time scanning is disabled.

4) Go to Task Manager > Processes and End these Tasks: UMVPFSrv.exe, AsSysCtrlService.exe, RadeonProSupport.exe & GameOverlayUI.exe.

--> What about now? Does it run?
(09-08-2013, 05:32 PM)plutomaniac Wrote: [ -> ]Yes, that log was a lot cleaner. Alright, these programs or their services at least seem to be running at the same time with the game now:

Spoiler below!
AVG 2013
Logitech Webcam
Asus System Control Center
RadeonPro
Creative Audio Drivers

1) Make sure you have the latest Sound Card drivers installed.

2) At the launcher try selecting all the different options at Audio tab.

Spoiler below!
At HPL.log it says "Trying to open device 'Generic Software on SPDIF-Out (Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro)'... Success!", I don't think it should be choosing this sound device. Try all of them via the launcher. It might actually be this.
--> Try the game after 1 & 2. If it persists:

3) Make sure AVG real-time scanning is disabled.

4) Go to Task Manager > Processes and End these Tasks: UMVPFSrv.exe, AsSysCtrlService.exe, RadeonProSupport.exe & GameOverlayUI.exe.

thats the sound device I use so I think it should be regardless I tried em all didnt change anything. As for closing those processes, none are open in my TM lol http://imgur.com/qBbhK3X
At the bottom of Task Manager, click Show Processes for all users and they should appear.

Btw, are your Creative sound card drivers fully updated from creative's site?
(09-08-2013, 05:39 PM)plutomaniac Wrote: [ -> ]At the bottom of Task Manager, click Show Processes for all users and they should appear.

Btw, are your Creative sound card drivers fully updated from creative's site?

I closed those still not working I'll check if they're fully updated I believe they are but not certain
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10