Combining Items Problem - Printable Version +- Frictional Games Forum (read-only) (https://www.frictionalgames.com/forum) +-- Forum: Amnesia: The Dark Descent (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-6.html) +--- Forum: Custom Stories, TCs & Mods (https://www.frictionalgames.com/forum/forum-35.html) +--- Thread: Combining Items Problem (/thread-8346.html) |
Combining Items Problem - D3AD UPR1S1NG - 05-30-2011 I've been trying to combine these items to create the drill except I keep getting an error saying Combination Does Not Work anyone know what's wrong with this script? void OnStart() { AddCombineCallback("", "hand_drill_part01_1", "hand_drill_part03_1", "Combine1", false); } void Combine1(string &in asItemA, string &in asItemB) { PlayGuiSound("12_make_drill.ogg", 100.0); GivePlayerSanity(50.0); RemoveItem(asItemA); RemoveItem(asItemB); GiveItem("", "hand_drill", "FinishedDrill", "hand_drill.tga", 0); } and yes it is in Inventory.hps anyone got any ideas? RE: Combining Items Problem - triadtimes - 05-30-2011 The GiveItem script works like this: Code: GiveItem(string& asName, string& asType, string& asSubTypeName, string& asImageName, float afAmount); So first make it look something like this: Code: GiveItem("hand_drill", "Puzzle", "drill", "hand_drill.tga", 0); "Puzzle" being the type of item (most are puzzle check in the model editor) "drill" being the name for the .lang file Also have OnGameStart() not OnStart() I hope that helps. RE: Combining Items Problem - D3AD UPR1S1NG - 05-30-2011 (05-30-2011, 05:57 PM)triadtimes Wrote: The GiveItem script works like this: Sorry it hasn't worked can I just ask do you need to have the actual finished drill in the map? RE: Combining Items Problem - triadtimes - 05-30-2011 No, you shouldn't need that, are you sure you're combining exactly those two pieces with the correct name; I would double check that the names in the editor match those ones. Also in the actual game there is a combine callback for every combination possible, that may be your problem (though I doubt that if those are the only two pieces you're using). RE: Combining Items Problem - D3AD UPR1S1NG - 05-30-2011 (05-30-2011, 07:19 PM)triadtimes Wrote: No, you shouldn't need that, are you sure you're combining exactly those two pieces with the correct name; I would double check that the names in the editor match those ones. Also in the actual game there is a combine callback for every combination possible, that may be your problem (though I doubt that if those are the only two pieces you're using). Alright I'll check thanks |