Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Change Mouse Sensitivity
lowero Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
#1
Solved: 6 Years, 4 Months, 1 Week ago Change Mouse Sensitivity

I have been unable to lower mouse sensitivity after it has reached max setting of 5.0. The game no longer responds correctly to the mouse. Basically the sensitivity does not reset to 1.0. I have an Intel iMAC OSX.
02-14-2008, 03:36 AM
Find
Penumbra Offline
Senior Member

Posts: 325
Threads: 7
Joined: Nov 2007
Reputation: 0
#2
Solved: 6 Years, 4 Months, 1 Week ago RE: Change Mouse Sensitivity

I'm pretty sure ur suppost to right click to lower it.
02-14-2008, 04:12 AM
Find
Linux.Blue Offline
Senior Member

Posts: 615
Threads: 30
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
#3
Solved: 6 Years, 4 Months, 1 Week ago RE: Change Mouse Sensitivity

that's my guess to. I have overture for linux and windows, black plague for windows (linux once its released), and they both seem to be the same, right click. I'm guessing mac is the same; being it's really the game that determines what keys will do what; for the most part.
02-14-2008, 04:19 AM
Find
jens Offline
Frictional Games

Posts: 4,093
Threads: 199
Joined: Apr 2006
Reputation: 202
#4
Solved: 6 Years, 4 Months, 1 Week ago RE: Change Mouse Sensitivity

To lower a setting in the options you right-click on it or if you only have one mouse button, you press the apple key + mouse button. You can also reconfigure the button by going to options and key configuration and set the Examine to for example apple key only.
02-14-2008, 09:11 AM
Website Find
lowero Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
#5
Solved: 6 Years, 4 Months, 1 Week ago RE: Change Mouse Sensitivity

Thanks that worked!..gotta love the one button mouse....
02-16-2008, 09:42 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)