Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


black screen
Grandy Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Mar 2008
Reputation: 0
#1
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago black screen

Hey,

I´ve got the same problems with the in-game-computers: There is no text visible!
And I also have an ATI Raseon. The patch 1.0.1 have solved every graphic bugs.
But now ther is this screen-roblem...
Can anyone send me a save game or a sreen-shot of the in-game-computer-screens???
03-31-2008, 11:02 PM
Find
ympanson Offline
Junior Member

Posts: 10
Threads: 1
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
#2
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

i have the same problem, its kinda impossible to play the game if u cannot see or read anything in the computers.

appriciating any help soon...
04-17-2008, 03:10 PM
Find
Grandy Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Mar 2008
Reputation: 0
#3
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

Hey, anyone of frictional games!!!

Nearly all ATI-Users are waiting of help from you.
We want to see the compuer-screens in game, we want to continue playing!!!!!

please give us a patch to solve the ingame-screen-problems

please help us goddamned ATI-users
04-18-2008, 01:03 AM
Find
ManiacNL Offline
Junior Member

Posts: 8
Threads: 2
Joined: Jul 2006
Reputation: 0
#4
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

i use ATI too but i don't have this problem? maybe dowload the latest drivers? (the march ones)
04-18-2008, 02:25 PM
Find
Thomas Offline
Frictional Games

Posts: 2,634
Threads: 184
Joined: Apr 2006
Reputation: 68
#5
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

This is something that seem to only happen on a few ATI card / driver combos. I suggest you try a couple of different driver versions and see if that help.
04-19-2008, 09:43 PM
Find
ympanson Offline
Junior Member

Posts: 10
Threads: 1
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
#6
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

it worked! ty Thomas!
04-25-2008, 06:00 PM
Find
Thomas Offline
Frictional Games

Posts: 2,634
Threads: 184
Joined: Apr 2006
Reputation: 68
#7
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

ympanson Wrote:it worked! ty Thomas!

Could you please tell us what card u have and what driver version worked for you? So that I know what to tell other people with the same problem.
04-25-2008, 07:04 PM
Find
ympanson Offline
Junior Member

Posts: 10
Threads: 1
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
#8
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

Thomas Wrote:
ympanson Wrote:it worked! ty Thomas!

Could you please tell us what card u have and what driver version worked for you? So that I know what to tell other people with the same problem.

the name of my card is Radeon X1950 Pro.
i chose All-in-Wonder X1900 and amazingly enough, everything worked perfectlySmile
04-27-2008, 11:13 PM
Find
Nephil Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 3
Joined: Dec 2007
Reputation: 0
#9
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

ympanson Wrote:
Thomas Wrote:
ympanson Wrote:it worked! ty Thomas!

Could you please tell us what card u have and what driver version worked for you? So that I know what to tell other people with the same problem.

the name of my card is Radeon X1950 Pro.
i chose All-in-Wonder X1900 and amazingly enough, everything worked perfectlySmile

Hey, it's been long since this problem first appeared and I really wouldn't want to mess with my drivers, since it's a laptop I have. People at FG, have you come up with a more user-friendly solution?
(This post was last modified: 05-23-2008, 03:10 PM by Dhk.)
05-23-2008, 03:07 PM
Find
matris Offline
Junior Member

Posts: 1
Threads: 0
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
#10
Solved: 8 Years, 3 Months, 3 Weeks ago RE: black screen

Same here. I'm using a Radeon X1400 in my Laptop. The Problem is known almost for 4 months now and still now solution? Come on..
06-15-2008, 04:08 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)