Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Announcement Immersive torch_static.ent
André Campana Offline
Junior Member

Posts: 36
Threads: 10
Joined: Jan 2015
Reputation: 2
#1
Star  Immersive torch_static.ent

Everyone that played Amnesia know that torches are not immersive at all! They don't cast shadows and have a ridiculous light radius. Frictional made it that way so that performance don't drop too much. I made a fixed model, and i'll tell ya, if you have more than 12 of these in your map, it's going to get pretty heavy to render the game, that is, game fps suffers quite a bit.

Original:
[Image: Amnesia%202015-12-07%2013-32-50-89_zps0sfkrzfk.png]

Maxleyo's Custom Torch:
[Image: Amnesia%202015-12-07%2013-33-21-40_zpspxzddrt5.png]

And the last one..

Original:
[Image: Amnesia%202015-12-07%2013-30-29-31_zps3bpzkuo4.png]

Maxleyo's Custom Torch:
[Image: Amnesia%202015-12-07%2013-30-10-47_zpsxb8lscpm.png]

".ent" file attached. Place it on <Game Root>/entities/lamp/torch_static01

Update 1: Reduced range from 20 to 12


Attached Files
.rar   torch_static02.rar (Size: 1.89 KB / Downloads: 61)

[Image: WLYgWF]
(This post was last modified: 12-07-2015, 08:54 PM by André Campana.)
12-07-2015, 04:44 PM
Find
Neelke Offline
Senior Member

Posts: 668
Threads: 82
Joined: Apr 2013
Reputation: 26
#2
RE: Immersive torch_static.ent

The first image looks good, the other one doesnt. The radius of the light is a bit too big. I would decrease it a bit.

Derp.
12-07-2015, 07:55 PM
Find
André Campana Offline
Junior Member

Posts: 36
Threads: 10
Joined: Jan 2015
Reputation: 2
#3
RE: Immersive torch_static.ent

(12-07-2015, 07:55 PM)Neelke Wrote: The first image looks good, the other one doesnt. The radius of the light is a bit too big. I would decrease it a bit.

Ok, reduced range from 20 to 12, try it out

[Image: WLYgWF]
12-07-2015, 08:55 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)