Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
When loading my custom Story gives me Error!
sacroid Offline
Member

Posts: 88
Threads: 11
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
#1
Solved: 6 Years, 8 Months, 4 Weeks ago When loading my custom Story gives me Error!

My Custom Story was working great until now. I have 3 levels done for it, but just after fixing something in the first level (changed path node areas of a monster) now gives me an error:
There is no Disk, please Insert a disc in \Device\Harddisk4\DR4.

What can I do? :S

EDIT: Nevermind, I alredy fixed it xD

10-09-2010, 11:43 AM
Find
mastersmith98 Offline
Junior Member

Posts: 21
Threads: 3
Joined: Oct 2010
Reputation: 0
#2
Solved: 6 Years, 8 Months, 4 Weeks ago RE: When loading my custom Story gives me Error!

Could you post what was wrong and how you solved in case others run into the same problem?

Join the Amnesia Modders group on Moddb!
10-09-2010, 11:27 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)