Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Render #0
kaotik Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
#1
Solved: 8 Years, 4 Months, 2 Weeks ago Render #0

I got this game the 18th and have been fighting it non stop. I have gone through the trouble shooting and tried it all several times. Updating all my drivers and am still getting the same error. I have tried every resolution combination for my monitor and the game with all setting and nothing changes any help would be appreciated. The game look's awesome, I would LOVE to be able to actually play it.
03-27-2011, 04:44 AM
Find
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#2
Solved: 8 Years, 4 Months, 2 Weeks ago RE: Render #0

Do you have Intel graphic card?

03-27-2011, 12:52 PM
Website Find
kaotik Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
#3
Solved: 8 Years, 4 Months, 2 Weeks ago RE: Render #0

yes, it's the Intel ® G45/G43 Express Chipset
03-27-2011, 08:41 PM
Find
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#4
Solved: 8 Years, 4 Months, 2 Weeks ago RE: Render #0

It's below minimum system requirements.

03-27-2011, 10:28 PM
Website Find
Eurochild Offline
Junior Member

Posts: 3
Threads: 0
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
#5
Solved: 8 Years, 4 Months, 2 Weeks ago RE: Render #0

To honor the truth, the card is indeed capable of handling Amnesia, it's just that the drivers have so little OpenGL support that you won't be able to play the game under Windows (unless Intel makes better drivers, which is unlikely). The game will however run flawlessly under Linux, check this thread for more info:

http://www.frictionalgames.com/forum/thread-6763.html
03-29-2011, 07:48 AM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)