Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[PS4] Theta Labs Out of Map Glitch
razorbackhitman Offline
Junior Member

Posts: 1
Threads: 1
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
#1
Solved: 8 Years, 3 Months, 2 Weeks ago [PS4] Theta Labs Out of Map Glitch

http://www.twitch.tv/razorbackhitman/v/19347139


In the security room, corner of room pushes you out of map every time. Tried saving to see if it fixes it, permanently broke my save forcing me to restart.
10-06-2015, 08:22 AM
Find
Thomas Offline
Frictional Games

Posts: 2,634
Threads: 184
Joined: Apr 2006
Reputation: 68
#2
Solved: 8 Years, 3 Months, 2 Weeks ago RE: [PS4] Theta Labs Out of Map Glitch

Make sure that you used Load Game to reload from the last OK position. Should be no need to restart from the beginning.
10-08-2015, 02:00 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)