Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HPL Level Editor too big!
Austums Offline
Member

Posts: 60
Threads: 11
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
#1
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago HPL Level Editor too big!

Hey everyone. I recently started using the HPL level editor, only to find out that I can't see the bottom of the editor (where all of the really important A, P, F and other controls are)

I can't resize the window or make the taskbar any smaller. I feel like all hope is lost for my level editing dreams. :<

Any suggestions would be very appreciated. Amazing game, btw.
03-22-2011, 02:30 AM
Find
Austums Offline
Member

Posts: 60
Threads: 11
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
#2
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

Ahhh, 15 views and not one reply. :/

I don't understand. I moved my taskbar to the side, and I can see the "A" but not far enough for the "P"

are these even necessary? Or will I be okay without them? Still, I'd really love to get this fixed. I'm dying to get started on making maps or mods.
03-22-2011, 04:30 AM
Find
Austums Offline
Member

Posts: 60
Threads: 11
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
#3
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

All is fixed. I tried adjusting the resolution from the options menu, but it didn't do anything. I changed it in the .cfg and it's working fine now. ^_^
03-22-2011, 05:32 AM
Find
Fomzo Offline
Senior Member

Posts: 351
Threads: 13
Joined: Mar 2011
Reputation: 4
#4
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

Self-helping guyBig Grin All 3 posts are by you - it seems like you weere talking to yourself.Tongue
03-22-2011, 03:10 PM
Find
s3r1ak177a Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 0
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
#5
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

(03-22-2011, 05:32 AM)Austums Wrote: All is fixed. I tried adjusting the resolution from the options menu, but it didn't do anything. I changed it in the .cfg and it's working fine now. ^_^
i have the same problem which cfg is it i search every where.Angry
07-09-2011, 07:28 AM
Find
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#6
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

Documents/HPL2

07-09-2011, 07:46 AM
Website Find
s3r1ak177a Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 0
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
#7
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

(07-09-2011, 07:46 AM)Tanshaydar Wrote: Documents/HPL2

thanks bunch! Big Grin
07-09-2011, 10:08 AM
Find
Synatic Offline
Junior Member

Posts: 46
Threads: 2
Joined: Jun 2011
Reputation: 1
#8
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

if u change the resolution u gotta restart the program if i remember that correctly :X
07-09-2011, 10:17 AM
Find
Ulfmand Offline
Junior Member

Posts: 2
Threads: 0
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
#9
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

(07-09-2011, 07:46 AM)Tanshaydar Wrote: Documents/HPL2
Sorry can i get abit of help here? Blush
In my Documents/HPL2 There's only 2 other folders:
"Thumbnails" and "Temp". And a document called Leveleditor.log.
I need help on how to shrink the level editor! Smile Thank you Smile
01-05-2012, 03:08 PM
Find
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#10
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago RE: HPL Level Editor too big!

Normally there should be a LevelEditor.cfg file under that folder. If it's not there, something is wrong, probably permission issues.

01-05-2012, 03:40 PM
Website Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)