Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amnesia
Botch Offline
Junior Member

Posts: 5
Threads: 2
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
#11
Solved: 6 Years, 4 Months ago RE: Amnesia

(03-25-2012, 08:13 PM)plutomaniac Wrote: 1. What operating system do you have? Also 32-bit or 64-bit?

2. Is it a laptop or a desktop? If a laptop, what model?

3. Attach us the file HPL.log found under Documents\Amnesia\Main folder
32 bit
lap top dell vostro 1500


Attached Files
.log   hpl.log (Size: 1.59 KB / Downloads: 51)
03-26-2012, 05:36 AM
Find
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#12
Solved: 6 Years, 4 Months ago RE: Amnesia

Your game is not updated.
You didn't install any graphic drivers.

It either has GeForce 8400M GS or GeForce 8600M GT. Which one does your laptop have?

03-26-2012, 07:17 AM
Website Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#13
Solved: 6 Years, 4 Months ago RE: Amnesia

From where did you get the game? Also, 32-bit is the architecture and not the Operating System. Moreover, dell vostro 1500 is most probably a series of laptops. We need to know the exact model usually found under the laptop, at the screen or at any stickers on top of it.
03-26-2012, 03:08 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)